За нас

  „Ултра Лайт”ООД  е компания на Българския пазар от началото на 2011 година, занимаваща се с продажба и дистрибуция на осветителни тела и аксесоари за дома, офиса и градината! 

          За този кратък период от време успяхме да привлечем потребителския интерес, базирайки се не само на своите бизнес партньори, а и на идеята и желанието си да предложим най-доброто и съвременно решение за обзавеждане и аранжиране на дома, офиса и градината.

          Един от основните ни похвати в работата е предлагането на голям избор от продукти, взаимно-конкуриращи се идеи за осветителни тела и кратки срокове за доставка.

          Основни принципи на нашата компания са да посветим цялото си време и енергия, за да се гарантира, че нашите клиенти получават само най-доброто качество в сферата на нашата дейност.

          „Ултра Лайт”ООД е водена от идеята, че клиентите изграждат репутацията на всяка една организация и недопускаме варианта те да бъдат разочаровани.

            Нашата цел е да предоставим на клиента най-добрия избор на осветителни тела, качествено обслужване и най-ниски цени.

            В Ultralight.bg може да пазарувате от уюта на вашия дом. Вашето удовлетворение е нашата цел.

           Приятно пазаруване!

Накратко за нас

Ultralight.bg е български онлайн магазин, в който ще намерите богата гама от осветителни тела и аксесоари за дома, офиса и градината. Нашата цел е да предоставим на клиента най-добрия избор на продукти, качествено обслужване и най-ниска цена. В Ultralight.bg може да пазарувате от уюта на вашия дом. Вашето удовлетворение е нашата цел. Приятно пазаруване!

Facebook