Осветителни тела София, Варна, Бургас

Ultralight.bg е един от първите онлайн магазин в страната, който ви дава възможност да изберете бързо и лесно осветителните тела за дома, градината и офиса Ви.

 

Липсата на комбинация от качествени осветителни тела, достъпни цени и безкомпромисно обслужване ни подтикна да създадем Ultralight.bg. Независимо дали се намирате в София, Варна или Бургас, можете да се възползвате от нашите услуги безпроблемно. Ние създадохме перфектното място, на което можете да получите всичката ви нужна информация за характеристиките на осветителните тела и да разгледате техните каталожни снимки.

осветление Улта Лайт

 

В Ultralight.bg можете да намерите голямо разнообразие от осветителни тела,както и да проверите техните характеристики.

 

Постарахме се, да осигурим пълна информация за всеки наш артикул, защото знаем, че за нас това може да е лампа с каталожен номер, но за вас, това е дългоочакваният полилей за дневната ви стая или пък така мечтаната нощна лампа, на която ще четете любимата си книга. Нашият сайт е подреден и по категории и по азбучен ред, има и търсачка, която да ви помогне да намерите по-бързо точно това, което ви трябва. За тези, които вече са разгледали и са целеустремени към специфичен продукт, опцията с търсачката е най-удобна. Ако пък имате предпочитания към дадена марка, то сме събрали на едно място каталозите на всички производители на осветителни тела с които работим, за да можете бързо и лесно да си изберете продукт.

За всички, които тепърва започват с разглеждането от София, Варна или пък Бургас ще ги насочим по категории и по азбучен ред на видовете осветителни тела.

 

В хоризонталното меню ще видите първата опция, която е за страницата ни с интериорно осветление.Интериорното осветление включва всички видове осветителни тела, които могат да се използват за вътрешността на вашия дом и офис. Широкият спектър от осветителни тела включва всичко – от обикновени крушки до полилеи вентилатори, който да придадат чар на вашето помещение. В онлайн магазин Ultralight.bg можете да намерите всякакви видове аплици, лунички за вграждане и за външен монтаж, луминисцентни лампи, полилеи и лампиони. Можете да разгледате декорациите, ключове и контакти, пендели и текстилни шапки. Ако търсите подходящо осветление за офис помещение, събрахме на едно място предложения, които да са съобразени с изискванията за работна светлина. Можете да ги разгледате в страницата ни с офис осветление. Много интересни предложения отделихме и в страницата ни с осветление за баня. Ако целта ви е да се обзаведете с точно определен стил луксозно осветление, можем да ви предложим да разгледате „Винтидж стил“, „Тифани стил“ и „Луксозно осветление“.

 

Не всичко се изчерпва с осветителните тела вътре в домовете ни. Много често се нуждаем и от светлина в градината, на оградата или на външната стена на къщата. Екстериорното осветление е в пъти по-силно и с по-ярка светлина, заради това строго се препоръчва да се използва по предназначение. Разделили сме го на няколко секции спрямо точното място на което ще се използва. Секциите ни с градинско, парково и фасадно осветление можете да намерите осветителни тела, които са пригодени за тежки климатични условия с нужната влагозащита. Те са по-издържливи на студ, вода и удар. Към уличното осветление добавихме високи улични лампи, които да дадат добра видимост, дори и в най-непрогледният мрак.

 

Поощряваме всички наши клиенти от София, Бургас и Варна да изпробват качеството на екстериорните ни осветителни тела.

 

Промишленото осветление е една по-специфична група осветителни тела. Към него спадат карданите, прожекторите и аварийното осветление със знаци, сочещи към изходите.

 

Заради различният тип на работа и неговата спецификация, отделихме LED осветлението в напълно отделна група. Можете да разгледате всички видове LED осветителни тела е отделна категория и да подберете, онези лампи, лунички, полилеи и ленти. LED осветлението е осветлението, което спестява най-много разходи и има най-висока времева издържливост, светодиодният живот им достига до 100 000 часа. Светодиодното осветление изразходва до 10 пъти по-малко разходи от обикновените крушки, благодарение на тези си характеристики, продажната му цена е и по-висока. Абсолютно подходящо е не само за интериорно и за екстериорно, ами и за улично и за фасадно осветление. Един поглед ще ви е достатъчен да забележите, колко голямо разнообразие от LED осветителни тела съществуват и са пригодени за всяка част от ежедневието ни.

 

Ние, от Ultralight.bg ви предлагаме да разгледате подробно нашите артикули и информацията, която сме предоставили към всеки един от тях.

 

Можете да бъдете сигурни, че където и да се намирате, в София, Бургас или Варна, ние ще ви помогнем при избора на осветителни тела.

 

Работим по индивидуални запитвания, както и цялостни проекти на дома по Ваше изискване и спецификация.

 

За улеснение на всички, които имат директни въпроси и не могат да се ориентират, сме добавили жив чат. Там можете да зададете всеки въпрос, който ви е хрумнал за артикулите или за осъществяването на поръчка. Добавили сме страница с общите условия, както и с методите на заплащане и доставка.

 

Приятно пазаруване!