Улично осветлениеLED улична лампа ATRA 8024 24W STREET LAMP LED
ХИТ

LED улична лампа ATRA 8024 24W STREET LAMP LED...

Стилно и модерно светодиодно улично тяло, изработен от алуминиево тяло с оригинален дизайн, под..

91.99 лв.

LED улична лампа ATRA 8040 40W STREET LAMP LED
ХИТ

LED улична лампа ATRA 8040 40W STREET LAMP LED...

Стилно и модерно светодиодно улично тяло, изработено от алуминиево тяло с оригинален дизайн, по..

136.99 лв.

LED улична лампа ATRA 8080 80W STREET LAMP LED
ХИТ

LED улична лампа ATRA 8080 80W STREET LAMP LED...

Стилно и модерно светодиодно улично тяло, изработено от алуминиево тяло с оригинален дизайн, по..

239.99 лв.

LED улична лампа ATRA 8128 120W STREET LAMP LED
ХИТ

LED улична лампа ATRA 8128 120W STREET LAMP LED...

Стилно и модерно светодиодно улично тяло, изработено от алуминиево тяло с оригинален дизайн, по..

348.99 лв.

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Улично осветление

Всички търсим възможно най-ефективното и икономично осветление, когато стане дума за покупка на осветителни тела за дома ни. Следвайки същата логика, през последните години все повече клиенти се насочват към светодиодното улично осветление, като начин да намалят както експлоатационните разходи, така и сметките за електроенергия.

Защо светодиодното улично осветление се ползва с такава голяма популярност сред бизнеса и частните потребители?

LED осветлението има нисък разход на енергия, дълъг експлоатационен живот и за разлика от останалите видове осветление достига 100% осветеност веднага.

Само за сравнение: Димирането на светодиодното улично осветление става за няколко наносекунди, докато за да достигнат до 80% осветеност, на натриевите лампи са им необходими поне 10 минути.

Къде може да се използва светодиодно улично осветление?

Навсякъде, където има нужда от добра осветеност. Можете да монтирате улично осветление в парковете, по улицата, на открити паркинги, външни складови пространства, пред заведения, хотели, частни домове, обществени, административни сгради, училища, здравни заведения, аутобани и други.

В момента на пазара се предлага голямо разнообразие от светодиодно улично осветление с интересен и стилен дизайн, така че всеки, който има нужда от такъв вид осветление може да открие точно това, осветление, което му допада.

Ако и вие търсите да закупите светодиодно улично осветление, какво можем да ви предложим от Ultralight?

Като професионалисти, ние държим да предлагаме на своите клиенти висококачествено осветление от водещи производители на достъпни цени.

Подбрали сме и предлагаме елегантни серии на светодиодно улично осветление, което не само може да ви осигури осветеността на улицата, парка, градината, но и което изглежда стилно, красиво и ще придаде индивидуалност на вашите обекти.

От Ultralight можем да ви предложим стилни и модерни улични тела, които са изработени от висококачествени материали, притежават уникален дизайн и са много икономични като разход на енергия.

Ако се колебаете при избора на уличното осветление, нашите консултанти са на ваше разположение, за да отговорят на въпросите ви и да ви помогнат при избора на подходящото за вашите нужди светодиодно улично осветление.