Плащане и доставка

За ваше удобство и улеснение, ние ви предлагаме няколко възможности да заплатите избраните от вас продукти.


Плащане при доставка/Наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод ( ППП) 


Извършваме доставки до всяка точка на България.

Когато направите поръчка, ще изчислим дата на изпращане и доставка на базата на това какви стоки сте поръчали и начина на доставка. За направеното от Вас плащане, Еконт Експрес издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ( чл.50, ал.3 от Закона за Пощенските услуги), който има силата на касов бон. Фактурата, която ще Ви изпратим заедно с разписката се прикрепят заедно и се осчетоводяват. Използваме куриерските услуги на "Еконт Експрес". Очаквайте доставката си в рамките на 5 работни дни (освен ако не е уточнен друг период след консултация с нас).

Молим да отбележите, че цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

КУРИЕРСКАТА УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА, ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ КЛИЕНТА !!!


Плащане по Банков път


При избиране на този метод, вие заплащате вашата поръчка по сметка на UltraLight.bg. При завършване на поръчката ще ви бъдат изпратени нашите банкови данни. 

Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода, а при доставка не дължите нищо допълнително на куриера, относно стойността на избрания от Вас продук. 

Плащате само цената на куриерската услуга!


Плащане през PayPal.com


Можете да платите и чрез системата на PayPal.com Приемаме карти VISA, MasterCard, Maestro, Diners, AmEx и др. 

При избиране на този метод, ще бъдете прехвърлени в сайта на PayPal.com, където ще направите вашето плащане с кредитна или дебитна карта издадена от Българска или чужда Банка. 

При доставка на стоката не дължите нищо на куриера, относно стойността на избрания от Вас продукт. Плащате само цената на куриерската услуга!


Можете да поръчате:

1. Чрез сайта на UltraLight.bg

2. Чрез e-mail: info@ultralight.bg


Консултации:

Телефон за връзка с нас: +359876558858, +359878858282


Ръководство за поръчка на осветителни тела чрез сайта на UltraLight.bg


В началната страница на UltraLight.bg се намират няколко различни полета:

1. Главно меню В горната част на сайта се намира главното меню с различните категории продукти.

- Всяка главна категория включва всички продукти в отделните подкатегории

- С минаването на мишката над определена категория ще се появи поле с подкатегории и критерии за цена, производител и др.

- В Категория Нови Продукти ще откриете последно добавените продукти в сайта

2. Количка Полето Количка показва количеството и общата стойност на добавените продукти. Можете да я отворите чрез натискане с мишката върху нея. В количката можете да разгледате избраните от вас продукти. За да поръчате, трябва да натиснете бутона Поръчка.

3. Търсене В полето Търсене можете да търсите продукти с определени ключови думи

4. В горната част се намират следните връзки:

- Вход / Регистрация - С този бутон можете да влезете в профила си или да се регистрирате, ако нямате такъв.

- Профил - След регистрация в сайта, от тук можете да влезете в профилната си страница

- Поръчка - Детайли за стари поръчки

- Покупка - Избиране на начини за покупка

- Промоции – Артикули с промоционална цена

- За контакт – Поле с контактни форми на UltraLight.bg

- Смяна на езика – избор на език

5. В централната част на сайта интерактивен банер показва най-актуалните продукти.

6. В долната част на страницата можете да откриете още информация за сайта, да откриете интересни връзки, да зададете въпрос, да се свържете с нас чрез скайп и да се запишете за получаване на новини от нас.


Поръчването на продукт(и) от сайта на UltraLight.bg е максимално улеснено. След  избора на продукт(и) и прибавянето им в кошницата е необходимо да се регистрирате, ако не сте го направили предварително. Регистрацията също е много опростена и напълно безплатна. Тя е задължителна, с оглед вашето улеснение при бъдещо пазаруване при нас. Данните от регистрацията, които са строго конфиденциални, биват използвани от нас единствено и само като информация за това на кого и къде да извършим доставката на поръчания продукт(и). Можете да се регистрирате чрез бутона Регистрация в най-горната дясна част на сайта или по време на поръчката.

След като сте установили, че всичко е наред с вашите данни, се преминава към избор на плащане. Вашата поръчка приключва, след като натиснете бутона Поръчай . Ако плащате чрез наложен платеж, ще Ви се обадим на телефона, който сте ни оставили за контакт, за да потвърдите поръчката.