ZUMA LINE

ZUMA LINE

Zuma Line - Полша, предлага широка гама от класически и съвременни осветителни тела, проектирани да се вписват перфектно във всеки интериор. Това е марка, която обръща специално внимание на качеството. Те създават продукти специално за Вас. Предложенията и мненията винаги са били част от изграждането на бъдещето на марката.

Zuma Lighting се стреми да ви донесе най-атрактивния дизайн на най-атрактивната цена. Екипът на компанията контролира продуктите от поръчката, чрез опаковането им до превоза, като осигурява проектите, които достигат до вас, в безупречно качество.

По времето, когато са били активни, Zuma Line се е утвърдила в Полша и в цяла Европа за отличната им изработка и дизайн. Това са продукти, които са изработени, за да се харесат на тези, които ценят характер и нестандартни решения. Всеки продукт има своя личност.

Като марка, Zuma Line обръща специално внимание на всички предложения и мнения, които се обръщат към тях. Целта им е да създават продукти за вашия интериор и за вашия дом. От лампиони до пендели, луни за външен монтаж, плафони, полилеи, винаги се създава продукт с вас, с потребителя.

Разнообразието е ключов аспект на предлагането на Zuma Line. Създаване на осветителни тела за използване във всяка стая, с набор от различни опции и приложения, достъпни за всеки продукт, това е марка, която се стреми да бъде всичко включено. С такава огромна гама от продукти, това несъмнено е нещо, с което Zuna Line се гордее.


Няма налични продукти.