TK LIGHTING

TK LIGHTING

Компанията за осветителни тела TK Lighting е основана през 2013 г. в Полша и се разраства бързо заедно с напредъка и нуждите на клиента. Ние подготвяме нашата оферта за полски и чуждестранни клиенти. Компанията си сътрудничи с най-големите полски търговски вериги. Нашите лампи присъстват на източните пазари в Русия, Беларус и Украйна, както и на западните пазари, т.е.в Германия, Франция и Холандия. Също така работим с клиенти от южната част на Европа и от балтийските държави.


За производството на осветление използваме само полски компоненти, знаейки, че те имат най-високо качество. Компанията може да се похвали с широка гама стъклени чашки, произведени в полски стъкларски заводи. Нашите стъкла имат различни цветове в зависимост от нуждите на клиента. Офертата на компанията включва модерен, класически, така наречения индустриален стил. Всеки клиент ще намери нещо за себе си.

Напоследък най-популярни са изчистените форми, напр. лампи, изработени от тел, в които най-голямата украса са крушките, както и лампите от метал с изрези, направени на 3D лазер. Благодарение на лазера, с който разполагаме, можем да получим различни дизайни за всякакъв размер.В нашата колекция можете да намерите висящи лампи с регулируеми тела, прилежащи към тавана, както и колекция от стоящи и нощни лампи. Компанията в последната колекция се фокусира върху естественото дърво и поради това няколко семейства са направени от естествен дъб.Компанията се отличава с разнообразие от шарки, форми и цветове на разсейвателите. Всички текстилни шапки са ушити на ръка от естествени материи, включително лен и памук, внесени от Холандия. Комбинацията от жици от естествено дърво, метал или текстил с разнообразни разсейватели, придава на лампата безупречен външен вид.


Няма налични продукти.