KUTEK

KUTEK

Основатели на компанията са Kutek Maciej и Elizabeth Kutek, които създават лампи почти 30 години. Основаната от тях компания е кулминацията на техните мечти и страсти. Мечтае за това, да създаде силна марка, която да се идентифицира с лукс и елегантност, за да създаде премиум продукт, който в море от комерсиализъм, сериен и скучен дизайн може да отличи майсторството и вниманието към детайлите и финия дизайн. Създаването на собствен продукт се стремеше да разчита на похвалите за красивите неща, за заобикалянето си с красиви предмети, които считат за естествена човешка потребност. И така - компания Kutek е основана с желанието за красота….


Лампите на компания Kutek са адресирани до клиенти, за които красотата и уникалността са не само лукс, но естествена нужда, която те искат и могат да си позволят. Приоритетът на компанията е да даде реална форма на желанията на клиентите и да обогати обвързването на тези желания със собствените си продукти. За производството на лампи се използват компоненти от най-високо качество от европейски доставчици: висококачествен месинг от най-добрите италиански мелници, най-висококачествено полско стъкло и световноизвестни кристали Swarovski…. В резултат на почти 30-годишния опит компания Kutek успява да поддържа високо ниво на качество. Продуктите не са най-евтините, но цената е отражение на качеството, а качеството в този случай трябва да е само едно: най-доброто!


Лампите на компания Kutek, дискретно изпълняващи функцията си, ще ви позволят да се потопите в чувствената елегантност, ще ви накарат да се почувствате специални. Мигащите топли отражения на светлината, вградени в лампа с бижу, са ключът към създаването на неповторима атмосфера, ще предизвика у вас усещане за спокойствие, релакс и комфорт. 


Няма налични продукти.