КрушкиКрушки

Всички сме наясно, че колкото и красиви да са осветителните тела, които имаме в дома си, без подходящите крушки ще са просто красиви предмети, които няма да ни вършат никаква работа.

Благодарение на крушките, интериорното осветление ни носи комфорта и красотата, от която се нуждаем всекидневно.

Днес разнообразието от крушки, което може да се открие на пазара (в това число и на страниците на Ultralight) е огромно и не е трудно да откриете и да закупите крушки. По-трудно е да откриете онези крушки, които са наистина подходящи за осветителните тела, които имате в домовете и офисите си.

На какво трябва да се обърне внимание при избора на крушки?

  • Мощност на крушката

Мощността на крушката е важна, тъй като всеки производител на осветителни тела указва с каква мощност на крушката могат да работят без проблем осветителните тела.

  • Лумен (единица за светлинен поток)

Луменът показва яркостта, която отдава крушката за мощност от 1W.

  • Вид светлина

Светлината, която отдават крушките може да бъде студена, неутрална или топла.

  • Вид крушка

Крушките, които са предназначени за интериорно осветление са: с нажежаеми жички (обикновени крушки), енергоспестяващи, луминесцентни, халогенни, светодиодни.

  • Цокъл

Цокълът е основата на крушката и мястото, което се навива на фасонка, за да може крушката да свети. Ако цокълът на крушката не е подходящ, тя няма да може да се завие правилно и няма да може да осигури нужното електрическо захранване.

Ако и вие се нуждаете от различни видове крушки от високо качество и на добри цени, ние можем да ви предложим много голямо разнообразие от крушки с нажежаеми жички, халогенни крушки, светодиодни, енергоспестяващи и луминесцентни крушки.

Достатъчно е просто да разгледате продуктовия ни каталог и ще откриете крушките, които са ви необходими. А ако имате нужда от помощ, ние сме насреща, за да отговорим на всеки въпрос, който ви вълнува относно избора на подходящите крушки и осветителни тела.